Concert Boney M. feat Liz Mitchell - Som de Mar | Festival de Música a Lloret de Mar - Jardins de Santa Clotilde

Boney M. feat Liz Mitchell

19 - 27 Agost

Jardins de Santa Clotilde, Lloret de Mar

ORNA BONEY M. DESPRÉS DE QUARANTA-CINC ANYS

Boney M. no sols és el grup de culte de la “Disco Music” dels anys 70 i 80, sinó també, el grup més llegendari de tota la cultura “Dance”. Creat originalment en 1976 a Alemanya pel compositor i pro

ductor Frank Farian, el quartet format per les cantants jamaicanes Liz Mitchell i Marcia Barrett, la model Maizie Williams (nascuda a l’illa caribenya de Montserrat) i el DJ-ballarí-contorsionista antillà Bobby Farrell, van dominar gairebé en exclusiva les llistes d’èxit europees de finals dels 70 i principis dels 80, amb una successió d’èxits que encara en els nostres dies, mantenen una inqüestionable vigència.

A més, Boney M. va ser el primer grup pop occidental que va actuar en directe en la llavors anomenada Unió Soviètica, sent també el primer grup europeu que va actuar en la Plaça Vermella de Moscou. Gràcies a les xarxes socials, el fenomen Boney M. ha tornat a deixar empremta en les noves generacions amb Rasputín que, 44 anys després, torna a situar-se en primer pla de l’actualitat. L'èxit internacional de Boney M. confirma que les seves cançons formen part definitivament de la col·lecció de "clàssics de la pop music".