Concert Sergio Dalma - Som de Mar | Festival de Música a Lloret de Mar - Jardins de Santa Clotilde

Sergio Dalma

19 - 27 Agost

Jardins de Santa Clotilde, Lloret de Mar

ALEGRÍA

Després de recollir incomptables èxits amb el seu tour 30... y tanto, Sergio Dalma passa pàgina i torna a l’actualitat amb Alegría, un nou treball discogràfic i gira que presentarà el 24 d’agost en Els Jardins de Santa Clotilde de Lloret de Mar.

Un marc per a una ocasió realment especial, ja que Dalma arriba carregat d’energia positiva i bones vibracions, amb un repertori incontestable que inclou nous temes i, per descomptat, els seus grans èxits de sempre. Amb aquest necessari pas endavant, el cantant de Sabadell demostra que segueix en plena forma mitjançant singles lluminosos com La Noche de San Juan, on joguineja amb la rumba i els sons mediterranis en un exercici de gran frescor.

No és poca cosa per a un artista amb més de 30 anys de trajectòria, que compta en el seu haver amb un bon grapat de cançons inoblidables que formen part de la memòria col·lectiva de diverses generacions. Durant 2022 Dalma repartirà la seva Alegria per tota Espanya i Llatinoamèrica. Vine a celebrar un concert que promet ser màgic! Comparteix la teva Alegria amb l’etiqueta: #AlegriaAmbDalmaEnSomdeMar #TornaDalmaAmbAlegria.